Wil je ook een persoonlijke film maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Astrid Serkei.

Elk jaar op 5 mei vieren wij onze vrijheid. Als geen ander kent Lijntje de Wit de waarde hiervan. Ze was nog maar een kleuter toen ze in de oorlog moest onderduiken in fort Sabina, samen met haar ouders en het hele dorp. Deze ervaring blijft haar verdere leven in haar geheugen gebrand.

De herinneringen van Lijntje, is een persoonlijke documentaire over haar leven. Het is haar verhaal dat zij toevoegt aan de geschiedenis van de familie. Een illustratie van hoe je wordt gevormd door het gezin waarin je opgroeit en door alles wat je meemaakt tijdens je jeugd en je verdere leven. Ervaringen die je bewust, dan wel onbewust ook weer doorgeeft aan de generaties die na jou komen.

Maak ook een mini-documentaire over jouw verhaal, als erfgoed voor zij die na jou komen, voor degene wiens leven je hoe dan ook beïnvloedt of onbewust zult beïnvloeden. Of het nou je eigen kinderen, je neven of nichten of de kinderen van vrienden zijn, we laten bij allemaal onze sporen na.

Hoe een op het eerste gezicht ‘onbenullig’ poëziealbum een schat aan informatie losmaakt.

Al bladerend komen er steeds nieuwe anekdotes boven.
Het album van Machteld verhaalt onder andere over haar vroegste jeugd, haar moeder in het Jappenkamp en haar Friese opa. Over vriendschappen en onderlinge relaties.

Zijn drang naar vrijheid was groter dan de angst. De vader van Peter sprong van een rijdende trein om aan de Arbeitseinsatz te ontkomen.

Nederlandse mannen moesten rond 1943, tijdens WOII, gaan werken in de Duitse oorlogsindustrie.

Iedereen wil een mooie herinnering achterlaten